perjantai 8. tammikuuta 2016

Pyöräilemässä Karibianmeren maisemissa

Meidän lähikaupasta juomaa matkaan ja menoksi

Yhtenä päivänä Bocasissa vuokrasimme pyörät. Diili oli tällä kertaa edullinen: 2 x 5 $/pv, toisin kuin lähes kaikki muu täällä. Huristelimme fillareilla ihanassa auringonpaisteessa sinisen taivaan alla pitkin saaren rantatietä. 

Paikoin osa autotiestä oli aaltojen murentama. Osan matkaa poljimme päällystämättömiä hiekkateitä. Päivä oli tosi kuuma ja lämpötila nousi parhaimmillaan yli +35 asteeseen. Voin sanoa, että 50-kertoimiselle aurinkorasvalle oli käyttöä. Väistämättä tuli mieleen odottavatko nuo upeat mustat korppikotkat tien vieressä odottavat meidän vaaleanpunaisten possujen kuukahtamista...

En hölise tässä välissä nyt enempää. Kuvat puhukoon puolestaan!


Part of road washed away
Rantaleijonani, Playa Bluff
Not a bad place for a lunch brakeI wonder where this would lead
ALTO!

4 kommenttia:

 1. Mikä vehreys, mikä valo! Vaihtakaas kamera välillä toisellekin ihmettelijälle, haluan nähdä sinutkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Täällä saadaan kyllä olla tehokkaassa valohoidossa ja värikylvyssä. Näyinhän mä jo rutkasti kahviretkellä ja vesiputouksella. ;)

   Poista
 2. Ihan mielettömiä maisemia! Mulla oli monta päivitystä odottamassa lukemista - tämä talvinen arki kaikkine kivoine ylläreineen (mm. kuopuksen sitkeä oksutauti) on vienyt ihan liikaa aikaa! Ihana päästä välillä nojatuolimatkalle näihin maisemiin. Voikaas te hyvin siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamu! Täällähän nämä jutut onneksi odottavat itselle sopivaa ihmettelyhetkeä. :) Lämpimiä ajatuksia, tsemppiä ja pikaista paranemista sinne!!! <3

   Poista