sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pikainen tervehdys Myanmarista

Siirryimme melkein viikko sitten Myanmariin eli entiseen Burmaan. Kaikki on mennyt mainiosti ilman minkäänlaisia ongelmia. Tulee varmasti olemaan erityisen vaikeaa saada ajatukset kasaan tämän pätkän jälkeen. Blogiin en ole pystynyt julkaisemaan uusia juttuja, koska tietokone ei suostu toimimaan täkäläisessä netissä. Älkää siis ihmetelkö hiljaiseloa! 

Pari päivitystä odottaa valmiina, että kohdalle tulee nettiyhteys, jossa tabletti toimii ja joka jaksaa ladata kuvia verkkoon. Luvassa siis pieni jutturypäs, kun olemme taas yhteyksien päässä. Lukekaa ja kommentoikaa siihen asti aikaisempia juttuja!

5 kommenttia:

 1. Kysyttiin apua kummalliseen yhteysongelmaan (puhelimilla pääsee verkkoon, tabletilla ei) ihan oikealta asiantuntijalta Suomesta, mutta valitettavasti nekään neuvot eivät auttaneet. Kiitos kuitenkin Kimmo vaivannäöstäsi!!

  VastaaPoista
 2. Varmasti hieno reissu teillä, mutta älkää ihmeessä opettako meitä muita ekologiseen elämäntapaan kun siellä itse huitelette lentokoneilla ja rähjäisillä vanhoilla autoilla pitkin maailmaa. Sitäpaitsi juuri inhoamanne "turistirysät" ovat parhaita vaihtoehtoja matkailuun, ne on tehty juuri sitä varten ja ne ovat suuri henkireikä isolle osalle kansaa. Älkää niitä halveksuko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! Hienoa huomata, että olet lukenut blogia ja se on herättänyt ajatuksia.

   Tiedostamme kyllä erittäin hyvin matkustamisen - etenkin lentämisen - ympäristövaikutukset, eikä tarkoituksemme ole ollut missään vaiheessa väheksyä niitä. Kirjoitin tästä asiasta kesäkuussa ihan oman jutunkin nimeltään Galapagoksen tuska ja muita mietteitä vastuullisesta matkustamisesta. http://www.ihmeissaan.blogspot.com/2014/06/galapagoksen-tuska-ja-muita-mietteita.html

   Poista
 3. Mikään ei ole mustavalkoista, eikä tästä blogistakaan mielestäni sellaista kuvaa saa. Tiedän sisäisen taiston matkustamisen epäekologisuudesta, sitähän se aina jollain tavalla on. Moni muukin asia on. Autolla ajaminen. Ne lahjaröykkiöt. Lemmikkien ja lasten hankkiminen. Täydellisyyteen ei tarvitsekaan pyrkiä, vaan jokainen löytää oman tapansa elää ja olla - mahdollisimman hyvällä omalla tunnolla. Tiedän, että blogin kirjoittaja ei halveksi "turistirysiä", vaikka niihin ei itse halua matkustaa. Ei myöskään joulun viettoa ja hyvän mielen lahjoja. Kiitos Karoliina ennen kaikkea ajatuksia herättävistä kirjoituksista, toivottavasti ehdimme lukea niitä vielä monta ennen kuin palaatte kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa rakentavasta pohdinnasta! Kirsikaksi kakun päälle tekisi mieli kertoa joku Linkolan pohtimista ekoteoista, mutta jätetäänpä suosiolla välistä... ;) Ja älä huoli, kyllä niitä kirjoituksia ja kuvia on tulossa vielä melkoinen kasa.

   Poista