lauantai 5. heinäkuuta 2014

Hattupäisten ihmisten Ecuador


Pikku kyläsessä, jossa parhaillaan olemme, ei ole kunnon nettiä (eikä kauppaa eikä oikeastaan kunnon teitäkään). Siksi saatte nyt pelkkiä kuvia Ecuadorin tunnelmista. Höpinät tulevat sitten myöhemmin perästä. :)
----
We are at the moment in a really small village and don´t have proper access to internet. This is why I´ll  post this time just few photos from Ecuador. And maybe it is sometimes even better to just let the pictures to talk. I hope you will enjoy these!


Look carefully...

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia :) tunnelma välittyy tosi hienosti tänne Suomeen asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla! Joskus on kai ihan hyväkin antaa vain kuvan puhua.

   Poista
 2. Tuntuu, että voisin kuvata näitä ihmisiä koko ajan - niin paljon mielenkiintoisia kasvoja näkyy joka päivä. Harmi vaan kun ei ole pidempiä putkia mukana ja salakuvaaminen on aika kinkkistä. Olen tosi arka työntymään ihmisten eteen kuvaamaan, koska en halua olla tunkeileva tai epäkohtelias. Lisäksi kuvista tulee yleensä parempia, kun ihmiset eivät tiedä, että heitä kuvataan. Monet alkuperäisheimot eivät muuten pidä ollenkaan, että heitä kuvataan, vaan peittävät kasvonsa ja kääntyvät pois kun näkevät kameran. En tiedä johtuuko jostain uskomuksista vai mistä, anyone?

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Jotenkin tuo mustavalkoisuus on ihan sykähdyttävää. Jäin katsomaan pitkään silmiä ja ajatuksia niiden takana. Pysähdyin.

  VastaaPoista